Mie cadrele tale mi se par cam soft, unele chiar un pic miscate. Poate ca mai mergeau imbunatatite la editare.
Pe ultima o putem considera reusita, eventual cu un sharp suplimentar.
La 8-9 avem lumina din spatele subiectului si fundal care are nuanta asemanatoare subiectului. As posta astfel de poze doar daca as surprinde un moment special. 6 si 7 ar fi putut fi interesante ca si moment daca erau mai clare si mai bine izolate de fundal.
La 9 subiectul nu este in cea mai buna pozitie (se uita in directie opusa camerei).
In 4 subiectul abia se vede de ierburi, este una care ii traverseaza corpul.
In general cadrele sunt aglomerate, fundalul nu este foarte uniform.
Mai mergea bagat contrast.
Sper ca criticile mele sa nu fie prost intelese. Fac o critica cinstita si semnalez acolo unde sunt probleme.
Imi place poza a 3-a. Imi place cum cade lumina, subiectul e surprins in pozitie buna, cadrul curat (fara elemente parazite si cu fundal bine estompat).
Felicitari !
Pui de ciocanitoare in cuib - poze + film.
Calitatea nu este cea mai buna, insa compenseaza momentele.
Au fost nori si umbra. Am mers pe ISO-800/1600 + blit-ul de pe camera.
Pui de ciocanitoare in cuib - poze + film.
Calitatea nu este cea mai buna, insa compenseaza momentele.
Au fost nori si umbra. Am mers pe ISO-800/1600 + blit-ul de pe camera.
simpatice , blitzul parca a fost un pic prea tare
Editat de Bogdan Mitea la 04-06-2014, 18:45
Lumina era atat de proasta, incat dimineata la prima ora pozele ieseau bine expuse doar cu ISO-1600 si blitul la putere maxima.
Pe langa asta si distanta pana la cuib era suficient de mare cat blitul sa nu fie foarte eficace. Pozele alea sunt "croape".
Din pacate a fost lumina proasta in ultima perioada iar prognoza nu arata extraordinar nici pentru perioada urmatoare.
Multumesc pentru comentariu !
Cred ca eu sunt un pic decalibrat de cand am inceput sa incarc poze pe site-urile de stoc.
Aia de la agentiile de stoc asa vor pozele- un pic supraexpuse, eventual si cu umbrele ridicate cat mai mult.
In timp, tot editand asa pozele, am capatat si eu tendinta asta de a duce la limita de sus expunerea.
Ms de comentariu Tony, mai incerc si eu.
Imi place detaliul la ale tale;desi sunt in soare destul de puternic nu ai zone arse.Cum si cu ce au fost facute (E5+70-300?)?Cum zicea si DL sunt prea luminoase.
Si asa este, au fost facute in soare puternic. Am mers la mare cu familia, la pozat am iesit accidental - adica am iesit in cele mai nasoale momente ale zilei.
Cand bag iesiri dedicate pentru pozat, ies foarte de dimineata nu doar din cauza luminii, ci si din cauza ca activitatea animalelor este mult mai intensa.