10. Știți de la 30 de m ce camer� folosește cineva.
9. Considerați editarea fotografiilor ca o cheltuial� medical� pentru o bun� terapie.
8. Atunci c�nd se planificați o vacanț�, grija principal� este de a g�si un hotel care ofer� WiFi pentru a putea s� �nc�rcați zilnic fotografii pe internet.
7. Dețineți mai mult de o geant� foto, chiar dac� aveți un singur aparat de fotografiat.
6. V� referiți la cur�țarea aparatului de fotografiat ca și cum s-ar face cur�țenie �n buc�t�rie.
5. Nu v� puteți aminti data de naștere a celui mai bun prieten, dar știți toate specificațiile aparatului de fotografiat.
4. C�nd mergeți ca invitați la o nunt� sunteți mult mai interesați de ceea ce face fotograful dec�t de ceea ce mireasa si mirele fac.
3. C�nd v� uitați la o fotografie a unui model sunteți mult mai interesați de sursa de lumin� și de editarea folosit� dec�t de subiectul �n sine.
2. �nțelegeți c� 22 este de fapt mai mic dec�t 5,6.
1. Atunci c�nd vedeți un peisaj frumos v� g�ndiți c� arat� minunat, dar sunteți convinși c� ați putea folosi doar un pic mai mult de saturație!
Fratilor, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
Ex EM-5 , Ex-EM1 ...Ex-OLY
Momentan folosesc Sony
http://500px.com/vasihurghis
Vasile Hurghis | Flickr - Photo Sharing!
Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
-Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem
si noi ceva si-i pun
mina pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci
ca gheata...
A doua zi Ioneasca zice si ea:
-Fetelor si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am
pus mina pe testicule
si erau tot reci ca gheata...
A treia zi apare si Popeasca batuta mar, cu ochii
vineti, etc.
-Ce-ai patit draga?
-Pai ma bag si eu in pat cu barbatul. Ii pun mina pe testicule si ce sa
vezi?!? Fierbinti, fierbinti.
Atunci zic:"Draga ce fierbinti sint testiculele tale,
ale lui Georgescu si Ionescu sint reci ca gheata...
Un barbat la psiholog:
-Domnule doctor am o mare problema. Seara cand vine nevasta mea
acasa, este obosita si nu are nici un chef de sex. Sa fiu eu problema?
Doctorul se gandeste indelungat si ii spune:
-Sa vina si ea ca sa-ti pot da un raspuns.
Vine nevasta a doua zi si incepe sa povesteasca:
-Pai sa vedeti cum sta treaba. Eu plec la servici cu taxiul, pentru ca sotul meu n-are timp sa ma ia cu masina. Odata ajunsa la destinatie, nu am bani sa platesc drumul, pentru ca nu imi da nici bani sotul. Iar taximetristul imi spune "Ori imi dati bani sau...", si eu aleg "sau"
Ajung la servici si seful ma cearta pentru ca am intarziat si imi spune "Ori te concediez sau..." si eu aleg tot "sau". Iar seara iau tot taxiul si fac acelasi lucru. Normal ca nu mai pot face nimic si pentru el.
Doctorul:
-II spun sotului dumneavoastra sau...
Fratilor, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
Momentan folosesc Sony
Albume foto ale p�rin�ilor no�tri:
- Am terminat �coala (2 poze)
- Am terminat facultatea (1 poz�)
- Nunta (3 poze)
- La maternitate (2 poze)
Albumele noastre:
- Am ajuns la cafenea (15 poze)
- Au adus meniul (12 poze)
- Au adus m�ncarea (43 poze)
- Am fost la baie (114 poze)
- C�nd veneam de la baie m-am �nt�lnit cu o prieten� (51 poze)
- Au adus desertul (23 poze)
- Adus nota de plat� (18 poze)
O blonda, la un magazin:
- Dati-mi un litru de lapte de vaca.
- Aaaa, pai nu incape, sticla dvs. e prea mica!
- Atunci dati-mi un litru de lapte de oaie!
O blonz� la pizzerie.
- S� v� tai pizza �n patru felii, sau �n opt?
- �n patru, c� nu pot s� m�n�nc at�t de multe!
Momentan folosesc Sony
DAN MIH�ESCU, umoristul care a scris texte memorabile pentru Toma Caragiu �i T�mara Buciuceanu Botez a l�sat o scrisoare de adio,
�nainte de a pleca dintre noi, anul acesta,(25.01.2013).
SCRISOARE DESCHIS� C�TRE CARAGIALE
Stimate nene Iancule,
Ambetat de triste�e �i turmentat de scumpiri bezmetice, ��i compun aceast� misiv� trist� �i de adio, c� ce m� enerveaz� c�nd vine vorba despre opera matale, este gogori�a c� satira �i p�streaz� actualitatea, c� personajele seam�n� leit cu cele din zilele noastre, poltroni,tembeli, punga�i, mahalagii, hahalere, bagabon�i etc.
S� avem rezon, coane Iancule, t�lic� ai scris pentru copii, scenarii de desene animate. E�ti m�runt, neicu�orule!
Ia hai, s� te coco�ez cu niscaiva exemple.
Matale �tii c�t ar costa acum o mas� la "Iunion"?
�i c�t� verzitur� �i lipe�ti pe frunte manelistului minune, care �ine acuma locul lui I.D. Ionesco? �i s� te v�d eu dac� ai corajul s� vii pe jos de la "Iunion" acas�, noaptea. C� te dezbrac� lotrii cu ranga. Heavy metal!
Dac� ai vedea cine-i acu�ica �n fruntea bucatelor, te-ai �nchide la "Gambrinus" �i nu te-ai trezi din be�ie dec�t s� te �nchini.
Suntem o �ar� penal�, me�tere!
De la parlament la govern, toate mangafalele cu fonc�ii sunt �n libertate condi�ionat�. Nu �tii cum �i c�t se fur�. R�cnesc gazetele de vuiesc Carpa�ii! �i toate oalele sparte le pl�te�te poporul acesta de coate-goale, care nu mai viseaz� castele �n Spania. Viseaz� c�p�uni.
S-au �nmul�it nesim�i�ii �i pro�tii �i vorba matale: "Cu prostia te po�i lupta, dar ea �ntotdeauna �nvinge!"
Zicea Nae Ipingescu: "S� nu mai m�n�nce nimeni din sudoarea, bunioar�, a unuia ca mine sau ca dumneata �i s� �az� numai poporul la mas�, c� el e st�p�n". Mai mult de jum�tate din popor e �n mare mizerie �i tot at�ta ar vrea s�-�i lase �ara . O s� zici c� le crap� obrazul ale�ilor? Ei, a�!
Unde este Rica Venturiano cu al lui "Angel radios"? E timpul cocotelor. Zi�a, Veta, Joi�ica, Didina sau Mi�a Baston au fost sfintele-sfintelor. Para�utele au acu�ica golaveraj la televizor. S� vezi chestii deochiate, nene Iancule! S-a uitat �i Bubico al meu la o emisiune �i de atunci nu mai latr�. Gui��!
Domnul Goe e ticsit de droguri �i mami�a vorbe�te la telefon, la linia fierbinte. Conul Leonida �i soa�a �i-au depus pensia la pubel�, de unde �i m�n�nc�, Tip�tescu este Na�ul mafiei jude�ene, Dandanache face toc�ouri de sear�, jup�n Dumitrache zis "Titirc� Inim�-rea" e primar �i milostive�te cu parcuri moca toate rubedeniile.
Se face Capital� p�n� la matale la Ploie�ti , numa' borduri �i mijlocul r�m�ne a�a cu gropi, cu mahalale f�r� ap� �i canal, f�r� buleftric�.
Ca�avencu combate la gazet� contra marilor corup�i, el fiind curat, deoarece p�n� �i banii lui au fost sp�la�i. Ghi�� Pristanda e finan�ist acu', din nego�ul cu ma�ini furate, alte fapte necurate ca �i �p�gi nenum�rate. P�n� �i frizerul Nae Girimea se minuneaz� c�t� prostime s-a umplut de m�trea�� �i c��i politicieni de valut�. O so�ietate f�r� prin�ipuri morale �i cinste, care va s� zic�.
Madalin Voicu vorbe�te romanes, la televizor, cu fra�ii �i surorile lui, la care s-a dat dezlegare s� beleasc� Europa. Ferici�i c� au un de-al lor care �i �n�elege, fiind apropiat de ei ca n�rav �i poft� de via��. �n �ar�, b�ie�ii de�tep�i la matrapazl�curi au str�ns averi din care s� se �ndestuleze toate loazele lor, p�n� la dou� mii pa�'opt. Se fac mafio�i unii pe �ilal�i �i m� jur pe cursul valutar c� au dreptate to�i. Dac� nici ei nu s-or �ti �ntre ei?...
Altminteri e "criz� teribil�, mon�er". Dac� ai cunoa�te Parlamentul de acum i-ai dedica "N�pasta", promisiunilor guvernului schi�a "1 aprilie", Justi�iei "Lan�ul sl�biciunilor", vie�ii noastre politice - "D-ale carnavalului", scrisoarea c�tre FMI �i Consiliul Europei este "Scrisoarea pierdut�", iar viitorul nostru poate fi asemuit cu "O noapte furtunoas�". Bravos na�iune! Egzist� ni�te unii care zice c� suntem " �ara lui Caragiale". Ei, a�! Moravurile de pe vremea matale erau parfum.
�i atunci, eu cu cine votez? Aceasta-i �ntrebarea! Cic� d�-i, Doamne, rom�nului mintea de pe urm� �i pe urm� el voteaz� la fel. �ntr-un singur loc ai avut dreptate, nene Iancule. Atunci c�nd ai zis c� rom�nul s-a �nv��at s� aib� din toate c�te nimic.
�n fruntea so�iet��ii s-au aburcat mitocanii �i nu le po�i bate obrazul, �ntruc�t (tot matale ne-ai �nv��at) mitocanul se na�te jignit. �ncolo, fric� ne e c� ne-am n�scut �n Rom�nia �i o s� murim �n Becalia!
Dar s� fim optimi�ti, c� dac� nu murim o s� fie �i mai r�u!
Un matze-fripte, coate-goale,
Ce-i este dor de matale !...
Stiri de senzatie :
-Alex Velea nu exclude s� fi avut o rela�ie cu Antonia: "Era mult� lume �i era bezn�"
-M�ndrie la Caracal! Promovabilitate 100% �n r�ndul celor trei elevi din ora� care au luat Bacul
-Un taximetrist bucure�tean care a folosit GPS-ul timp de o lun� a dat faliment
-Scandal! Patriarhul Daniel refuz� s� le dea banii de acatiste �napoi elevilor care au c�zut la Bac
-Ve�ti bune: noul telefon Samsung Galaxy va fi at�t de sub�ire c� se va putea t�ia salam cu el
-Cercet�torii britanici �tiu secretul: „Dac� vrei s�-�i cad� femeile la picioare, apuc�-te de box
mai multe stiri http://www.timesn...
Momentan folosesc Sony
Un b�rbat e adus �n fața judec�torului pentru c� a omor�t-o pe soția lui.
- Fapta dumneavoastr� e sub orice critic�. Dac� aveți intenția ca tribunalul s� nu v� condamne la �nchisoare pe viaț�, trebuie s� ne expuneți motive c�t
de c�t plauzibile care s� v� poat� reduce pedeapsa.
- Domnule judec�tor, soția mea era așa de proast� �nc�t nu am putut s� m� controlez și a trebuit s� o arunc de la balcon.
- Declarația dumneavoastr� este o obr�znicie nemaiauzit� și dac� nu doriți ca jurații s� v� condamne �nainte s� continu�m procesul trebuie s� aveți argumente cu adev�rat plauzibile.
- P�i s� v� povestesc. Locuim �ntr-un bloc cu 10 etaje la ultimul etaj și la parter locuiește o familie de pitici. P�rinții au 1 metru și copii, cel de12 ani 70 de cm și cel de 14 ani are 90 de cm .
- �n ziua respectiv� i-am spus soției:
- E teribil s� fii pitic. S�racii vecini de la parter, toți sunt așa mici!
-Da, r�spunde soția, sunt o adev�rat� specie de pirinei.
- Pigmei ai vrut s� spui!
- Nu, pigmei e ceea ce are omul �n piele și de la care se alege cu pistrui.
- �la se numește pigment.
- M� lași? Pigment e chestia aia pe care scriau vechii romani.
- �la se numește pergament.
- Cum poți drag� s� fii așa de incult? Pergament e c�nd un scriitor public�
o parte din ce a scris.
- Domnule judec�tor, v� �nchipuiți c� mi-am �nghițit cuv�ntul doar ca s� nu mai continui discuția asta aberant�. M-am așezat pe fotoliu și am luat
un ziar s�-l r�sfoiesc. Nici nu m-am așezat bine c� apare soția mea l�ng� mine cu o carte �n m�n� și �mi spune:
- Uite drag�, asta e ceea ce scrie un scriitor și se numește carte , dac� nu aveai idee ce e aia. Ia și citeste Veranda de la Pompadur.
Iau cartea �n m�n� și �i spun. Draga mea, asta e o carte �n limba francez�
Marchiza de Pompadour, nu trebuie s� interpretezi numele �n rom�n� .
- Asta e bun� drag�, �mi dai tu lecții de francez�, mie care am f�cut meditații cu un vector de la facultate !!
- �la nu se numește vector, se numește lector.
- Ești prost, Lector a fost un erou grec din antichitate.
- �la a fost Hector și era troian.
- Hector e unitate de m�sur� a suprafeței blegule.
- �la e hectar draga mea.
- M� uimești cu incultura ta. Hectar e o b�utur� a zeilor.
- �la se numește nectar spun eu oft�nd din ad�ncul sufletului.
- Habar nu ai, eu știu sigur c� era și o melodie pe tema asta pe care o c�ntau dou� prietene �n duo.
- Nu se spune duo se spune duet.
- M� scoți din s�rite, cum dracu de ești așa de �ncuiat? Duet e c�nd doi
b�rbați se bat cu s�biile.
- �la se numește duel.
- Pe dracu, duel e gaura aia neagr� din munte de unde apare trenul.
- Domnule judec�tor, aveam tunel pe limb� dar am simțit c� mi se face negru
�n fața ochilor și nu m-am mai putut st�p�ni și am aruncat-o pe geam.
Liniște �n sal� și judec�torul ia cioc�nelul de pe mas�, lovește cu el
puternic și spune:
- Ești liber, a fost un caz clar de legitim� ap�rare. Eu o aruncam deja de la Hector.
Momentan folosesc Sony
-Cred ca o sa divortez, zice Bula. Nu mai pot, sotia mea e prea copilaroasa.
-De ce? intreba Trula.
-De cate ori fac baie, vine pe la spate si imi ineaca toate ratustele din cada.
Momentan folosesc Sony