header image
Autentificare
header image
header image
header image
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Problema Olympus e 510 ?!
mac10
Am gasit rezolvarea..m-am uitat atent si era aprins butonul IS, am dezactivat si nu se mai aude. Oricum..tot am ramas un pic ciudat cu acea galagie....
 
www.atelierulluialin.ro
katran
Asa face de la IS.
Mai face zgomot si cand curata senzorul.
Echipament : Olympus E-5, E-520, E-PL1
Galerie foto : http://www.flickr...03562@N04/
Galerie video : http://www.youtub...r/katran11
Blog personal : http://www.natura...batica.ro/
Facebook : https://www.faceb...toni.genes
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
d3xmeister
E normal, in special sistemele mai vechi de pe DSLR-urile Olympus, si cel de IS si cel de curatare a senzorului, erau destul de zgomotoase. Probabil ca nu e doar o coincidenta ca erau si cele mai performante la acea vreme comparate cu celelalte brand-uri. La fel sunt si la modelele curente.
Olympus E-M5 II, Panasonic GX80, Lumix 25mm f/1.4, Lumix 14-140mm MKII, Lumix 12-32mm, Olympus 45mm f/1.8, 75mm f/1.8

Galerie foto: http://www.flickr...3xmeister/
 
Salt la forumul:

Navigare
Intalniri membri

Meniu utilizator
Statistica utilizatori









·Forum de discutii
·Galerie foto
·Ultimele imagini
·Anunturi

·Trimite o imagine
·Căutare
·Reguli in site
·Contactaţi-ne


Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

· Vizitatori conectaţi: 2
· Membri conectaţi: 0
· Membri înregistraţi: 586
· Cel mai nou membru: gabrielnastase
· 4,878,289 vizite unice



Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2017 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.