header image
Autentificare
header image
header image
header image
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Transport echipament - geanta/rucsac/??
belogerer
Voi ce folositi/preferati sau ce anume aveti pe lista de cumparaturi?

Intreb pt ca ma aflu intr-o mare dilema...nu stiu ce sa cumpar avand in vedere ca mica mea geanta manfrotto bella a devenit neincapatoare
 
Ionut Trufin
Eu folosesc in ultima vreme asta:

http://www.f64.ro...index.html

Daca nu ai prea multe accesorii merge un obiectiv pe aparat si inca doua de rezerva (14-54 pe aparat + 40-150 + 35).
Pentru cazul in care am nevoie si de laptop am un rucsac:

http://www.fstopd...r-bag.html

Am vazut ca la F64 nu mai e disponibil modelul. Incap destul de multe in el. Accesul pe laterale e foarte practic (aproape ca la sling). Are si un buzunar exterior pentru trepied. Dezavantajul ar fi compartimentul mare de sus care nu are separatoare sau buzunare si tot ce pui sta cam aiurea pe acolo. De asemenea un laptop de 15.6 nu incape in el. Limita e undeva pe la 15''.
ZD 14-54, ZD 40-150, ZD 35, OM10, Epl1, Epl5, E-m1, micro 7.5, 17, 45, 40-150, 14-42
 
Paul
Cele mai bune marci dupa parerea mea sunt Kata, LowePro si Tamrac. In functie de ce echipament ai, alegi modelul de rucsac sau geanta. Conteaza foarte mult si ce fel de fotografie practici. In general folosesc rucsacul, dar am si un toc in care intra body + obiectiv tip 12-60 si un fix sub el. In functie de tipul de iesire foto iti alegi ce obiective iei cu tine si vezi daca incap in geanta sau rucsac. Daca nu ai deja eu iti recomand un rucsac. Spune-ne si ce echipament ai in dotare.
"The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera." - Dorothea Lange
 
www.filmalbnegru.ro
belogerer
Am doar o geanta manfrotto bella IV in care incap 2 obiective si aparatul cu alt obiectiv montat si ma gandeam la un rucsac pt momentele cand vreau sa car tot dupa mine. Imi tb ceva in care sa incapa aparatul plus 6 obiective, blitz, incarcator, acumulatori si ceva maruntisuri...

http://www.manfro...-bag-black
 
Paul
Ai multe obiective, insa trebuie sa stim si ce modele sunt. Eu nu am decat 4 obiective, dar nu incap in rucsac toate, ci maxim 3 + 1 blitz si alte acareturi in buzunarul din fata. Un alt aspect important este daca ai trepied, pentru ca rucsacul este bine sa fie dotat cu suport de trepied.
"The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera." - Dorothea Lange
 
www.filmalbnegru.ro
belogerer
Inca nu am 6 obiective dar urmeaza si vreau sa iau un rucsac mai mare ca sa nu schimb geanta pe masura ce mai apare un obiectiv sau cine stie ce altceva...
Obiectivele sunt si vor fi in dimensiuni normale zic eu adica cele de kit, 35mm macro, 50mm macro, pancake si 70-300. Blitzul este FL 36 si mai am un set de curatat si incarcatoarele de la camera si accu. Trepiedul e si el in plan si va fi ceva usor pana in 1.5 kg.
Ce mi-a placut si am vazut si live e un rucsac in genul celui care apare in poza de pe pagina de start f64 la genti dar cred ca e destul de scump.
 
titeldragomir
Depinde ce vrei...important este sa aiba husa de ploaie( nu vrei sa risti sa ai necazuri), eu am avut numai Lowepro, am fost supermultumit.
Inca am un slinger...

http://www.f64.ro...index.html

Ceva de genul, acum au mai schimbat cite ceva la desing, insa au husa de ploaie, am trecut cu Brio prin ploaie torentiala, protectie perfecta pentru aparatul foto, inclusiv contra prafului. Avantaj mare este trecerea dintr-o mutare din fata in spate, un acces foarte rapid .

Am mai avut si un rucsac. tot Lowepro, cu suport trepied(foarte util in calatorii), pereti modulari pe arici, puteai imparti compartimentele cum doreai, plus la exterior puteai adauga 2 tocuri pentru obiective/accesorii extra.

Ideea este urmatoarea...la calatorii mai lungi dedicate foto - rucsac

Iesiri prin oras - ceva lejer cu acces rapid
Olympus ( film+ digital)
 
https://www.flickr.com/photos/titeldragomir/
Salt la forumul:

Navigare
Intalniri membri

Meniu utilizator
Statistica utilizatori









·Forum de discutii
·Galerie foto
·Ultimele imagini
·Anunturi

·Trimite o imagine
·Căutare
·Reguli in site
·Contactaţi-ne


Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

· Vizitatori conectaţi: 4
· Membri conectaţi: 0
· Membri înregistraţi: 641
· Cel mai nou membru: Doru
· 19,397,776 vizite unice



Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.