header image
Autentificare
header image
header image
header image
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Informari
Bogdan Mitea
Stiri, evenimente, lansari etc
Olympus E-M1
 
florina_draghici
Buna ziua,

București, 17 septembrie 2012 - Olympus anunță lansarea a două noi modele din seria cu obiective interschimbabile PEN, 4 noi obiective pentru sistemul Olympus Micro Four Thirds, brandul STYLUS și modelul lider din zona de camere compacte, XZ-2, în cadrul evenimentului de la Photokina.

Camerele foto Olympus - Emblematice. Intuitive. Captivante în condiții de iluminare redusă. Pline de surprize, aduc satisfacție instantaneu, în aceeași măsură pentru profesioniști și pentru începători.


Caracteristicile tradiționale ale camerelor Olympus au reprezentat sursa de inspirație pentru un program impresionant care va începe de mâine, 18 septembrie, la Photokina.

Noutățile pe care Olympus le-a pregătit sunt:
- noile modele care completează seria de camere foto cu obiective interschimbabile PEN: E-PL5 si E-PM2
- STYLUS - un brand care grupează sub un singur nume camerele digitale compacte
- patru noi obiective pentru sistemul Olympus Micro Four Thirds
- XZ-2 - Liderul gamei STYLUS care stabilește standardele pentru camerele compacte high-end

Modelele PEN: E-PL5 & E-PM2
Olympus a integrat în seria de camere PEN impresionantul senzor Live MOS disponibil pe modelul Micro Four Thirds premiat, OM-D. Rezultatul se concretizează în noile camere PEN Lite (sau E-PL5) și PEN mini (E-PM2), care combină cea mai bună calitate a imaginii din această clasă cu designul remarcabil care a transformat seria PEN într-o necesitate pentru entuziaștii produselor reprezentative și pentru design. Noul sensor face echipă bună cu o altă componentă a camerei OM-D – procesorul de imagine TruePic VI – pentru a propulsa FAST AF, care transformă focalizarea automată a noului duet PEN într-una comparabilă cu cea fulgerătoare a camerei O-MD E-M5. Ca și celelalte modele PEN, ambele modele nou lansate sunt foarte ușor de folosit – utilizatorii se vor îndrăgosti de ecranul rabatabil cu control tactil al camerei PEN Lite. Ambele camere au încorporat un stabilizator de imagine care asigură claritatea înregistrărilor cu orice obiectiv, 12 Filtre Art ușor de aplicat și o legătură directă wireless cu rețelele de socializare pentru distribuirea imaginilor cu un telefon smartphone. Atât modelul PEN Lite cât și PEN mini vor fi disponibile din luna octombrie în kit cu un obiectiv de precizie, silențios - M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 IIR.

Sistemul Olympus Micro Four Thirds are încă patru obiective
Olympus a promis deținătorilor de camere PEN și OM-D o gamă completă de obiective interschimbabile și accesorii, iar lansarea a patru noi obiective Micro Four Thirds vine să respecte promisiunea. Această generație nouă oferă inginerie optică la cel mai înalt standard pentru oricine apreciază imagini la calitate de top – de la pasionații de cadre macro, la posesorii de PEN ce doresc instantaneele obținute rapid și fotografii ambițioși care apreciază designul excepțional.
Noul obiectiv rezistent la praf și stropire, M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 (120mm*) Macro, este ideal pentru utilizarea în spații de exterior. Focalizarea extrem de silențioasă și magnificarea 1:1 de până la 19cm face ca acest obiectiv robust să fie perfect pentru prim-planuri din natură la rezoluție mare, dar potențialul său imagistic este impresionant, indiferent care este subiectul fotografiat. Efectul impresionant circular bokeh, comutatorul practic de Limitare Focus și eliminarea efectului nedorit de reflexie a luminii îl fac extrem de atractiv pentru posesorii de camere high-end O-MD E-M5 sau, bineînteles, de PEN.
Obiectivul de calitate cu diafragmă mare, M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8 (34mm*), se află încă în faza de proiectare. Acest obiectiv compact va încorpora un sistem de focalizare sofisticat destinat special fotografierii de top a instantaneelor.
Cel de-al treilea obiectiv dintre cele patru este un obiectiv de colecție. O versiune elegantă, în negru, ediție limitată a obiectivului superangular deja existent, M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 (24mm*) “Street Photography”, ce include un parasolar și un capac din metal.
Surpiza este obiectivul super-accesibil și ultra-subțire, Body Cap 15mm (30mm*) 1:8.0, proiectat pentru fotografierea în mișcare, foarte potrivit pentru modelele PEN.
Obiectivul de 17mm va fi disponibil spre comercializare la începutul anului 2013, în timp ce toate celelalte trei obiective vor fi disponibile din luna octombrie 2012.

Brand-ul STYLUS - Make your story!

Acesta grupează toate camerele digitale compacte Olympus sub un singur nume. Seria STYLUS își face debutul în toamna anului 2012.
STYLUS subliniază determinarea Olympus de a crea produse care răspund nevoilor și dorințelor variate ale unor moduri de viață diferite. Scopul este de a oferi utilizatorilor o cale pentru “a-și spune povestea”, combinând cinci elemente – tehnologie, design, stil, inteligență și activitate – în moduri diferite pentru a îmbunătăți experiența fotografică a utilizatorilor. Prin intermediul STYLUS, Olympus intenționează să înlesnească accesul la bucuria fotografiei creative, indiferent de vârstă, sex, experiență, sau cunoștințe. Cu o cameră STYLUS, fotografierea este în egală măsură facilă și captivantă. Aceste camere nu doar surprind cu ușurință fiecare moment crucial din fiecare “poveste” individuală, dar oferă și o gamă impresionantă de caracteristici exclusive pentru a îmbogăți și a face mai expresivă acea poveste. În prezent, camerele digitale sunt prezente pretutindeni deoarece oamenii își înregistrează aspectele importante din viață prin intermediul imaginilor. STYLUS poartă înregistrarea poveștii la un nou nivel, oferind un nou set de valori și modalități noi de a te bucura de fotografia digitală.

Olympus STYLUS XZ-2 redefinește categoria compactă: Ultra-luminoasă, ultra-ușoară, inaltă calitate
Un nou capitol pentru categoria de camere compacte high-end. Precum modelul premiat care îl precede, XZ-1, noul Olympus STYLUS XZ-2 aduce o calitate extraordinară a imaginii în categoria camerelor compacte, fiind dotată cu cel mai luminos obiectiv din clasa zoom. De această dată camera dispune și de control personalizabil pentru a facilita obținerea exacta, dar și rapidă a cadrelor dorite de către fotografii ambițioși.
În plus, pune la dispoziție un nou ecran rabatabil sensibil la atingere, un puternic procesor de imagine TruePic VI, înregistrare video Full HD și compatibilitate FlashAir™ pentru transmiterea directă a imaginilor către rețelele de socializare.
XZ-2 este o cameră compactă, puternică, îndelung așteptată de profesioniști, dar și de fotografii amatori entuziaști – hibridul care combină excelența optică cu controlul manual al unei camere D-SLR și imbatabila greutate redusă specifică camerelor compacte.

În acest an Photokina se desfășoară între 18-23 septembrie. Standul Olympus A11-B10 este situat în pavilionul 2.2.


Toate cele bune,
Florina Draghici
________________________
Marketing & PR Coordinator
Olympus Romania Branch
Part of Olympus Czech Group
Adress : Calusei street 69 A
Romania,Bucharest
e-mail:
m_zuiko_digital_ed_60_mm.jpg m_zuiko_digital_ed_17_mm.jpg m_zuiko_digital_ed_12_mm_editie_black.jpg body_cap.jpg xz-2_mood.jpg e-pm2_obiectiv_silver.jpg e-pl5_obiectiv_negru.jpg
 
florina_draghici
Buna tuturor,

Va multumim pentru crearea acestei sectiuni!
Vom posta aici anunturi legate de noutati Olympus si vom incerca sa raspundem la intrebari care apar.

Asteptam oricand sugestiile voastre.

Pentru poze de produs si alte stiri, va invitam, de asemenea, sa accesati si pagina de Facebook nou creata: http://www.facebo...mp;type=1# !/pages/Olympus-Romania/183745991752180

Va multumim,
Olympus Romania
 
Glad Parau
https://www.faceb...amp;type=1
Sony NEX 6/Olympus G.Zuiko 42mm f1.7/Industar-69 28mm f2.8/Tokina AT-X 50-250mm f4-5.6/Tokina RMC 35-105mm f3.5/Helios 44-2 Zebra M39 "RatLens"/Canon 38mm f2.8 adaptat
Konica Minolta 5D + 35-70 f4
SonyEricsson C901 cu control manual
Olympus mju-1 si 2
Toate de vanzare. Smile
 
http://www.flickr.com/photos/98349320@N04/
marius2die4
Foarte tare prezentarea. Oare stia careva si dintre noi? Poate careva din Bucuresti ar fi mers.Aparent este mai important informarea unor persoane care nu stiu ce este aia fotografie( D. A.) sau a altor persoane cu diferite legaturi cu magazinul sau altii. Rusinica Olympus Romania.
E620 + 11-22mm + 14-54II + 70-300 + 50mmf2 +Leica 25mmf1.4 +sigma 150mm 2.8 macro + FL36R + FL40Smile
http://marius-fot...ogspot.com
 
http://marius-fotografie.blogspot.com/
Bogdan Mitea
Eu nu am primit nicio informare. Probabil ca s-au plictisit de noi.
Olympus E-M1
 
titeldragomir
Eu am primit un mai de la F64 ,( sunt abonat la ei si primesc mereu email-uri cu oferte , promotii etc)...si in zilele de 17-18 nov., sunt invitati clienti la sediul F64, in sala expozitionala a showroom-ului F64, sa testeze noile modele de la Olympus...cica toti participantii vor avea parte de o surpriza...
Bogdane...cred ca ai dreptate.

http://fotosorinv...ro/?p=3159
Olympus ( film+ digital)
 
https://www.flickr.com/photos/titeldragomir/
puiugr
marius2die4 a scris:

Foarte tare prezentarea. Oare stia careva si dintre noi? Poate careva din Bucuresti ar fi mers.Aparent este mai important informarea unor persoane care nu stiu ce este aia fotografie( D. A.) sau a altor persoane cu diferite legaturi cu magazinul sau altii. Rusinica Olympus Romania.

treceti la Nikon si nu o sa mai aveti probleme din asteaCool
https://www.facebook.com/Fotograf-Grapinoiu-Petru-1117832321567050/
 
https://www.facebook.com/Fotograf-Grapinoiu-Petru-
Bogdan Mitea
Poate ca a fost lansare doar cu presa.
Olympus E-M1
 
florina_draghici
Buna tuturor,

Incepand cu data de 15 noiembrie produsele noi PEN, modelele E-PL5 si E-PM2, sunt disponibile in Romania.

La aceasta data am facut lansarea oficiala, printr-un eveniment de presa.

Ofertele existente la F64 si prezentarea produselor in showroom fac parte din pasii de introducere a acestor produse pe piata.

Pentru detalii despre produsele noi, testare, sau alte informatii ce tin de companie, va rog sa luati legatura cu mine pe adresa de e-mail: .

In weekend-ul 17-18 noiembrie in showroom-ul F64 se vor afla cele 2 produse noi, precum si o serie de obiective: 60 mm, 12 mm, 45 mm, 9-18 mm si, binenteles, obiectivul de kit de 14-42 mm.

Toate cele bune,
Florina Draghici
 
komaromiromeo
Mai stie cineva ceva de Reprezentanta Olympus Romania, ca din cate am auzit nu mai avem asa ceva la noi, ci doar un dealer
Thumbs up EPM 1 - 14-42mm II
E-520, ZD 14-42MM, ZD 70-300 4-5.6, ZD 35MM 3.5, ZD 40-150MM 3.5-4.5, LENSBABY 2
OM 10, 50MM 1.8, MIRANDA 28MM 2,8, HELIOS -44W-5, ORESTEGON 29MM, 2,8
 
titeldragomir
Pai daca stiti ceva...de ce nu spuneti mai multe. Sau de ce nu intrebati...aveti o adresa de email mai sus.
Olympus ( film+ digital)
 
https://www.flickr.com/photos/titeldragomir/
titeldragomir
Azi am mai auzit de la cineva cum ca...Olympus Romania nu mai exista...deci komaromiromeo stia bine ce stia...
Poate stie cineva mai multe detalii...
Olympus ( film+ digital)
 
https://www.flickr.com/photos/titeldragomir/
laurentiu
E Titele stai linistit ca sunt sub acoperire.Ce crezi aia de fac lapte branza si smantana cine crezi ca sunt?
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
Bogdan Mitea
Poate ca reprezentanta nu mai e insa comunitatea exista.
Olympus E-M1
 
laurentiu
Ai spus esentialul Bogdan.
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
titeldragomir
Bogdane...pai pe aici chiar nu le simtim lipsa...la cit de prezenti au fost...)))
Olympus ( film+ digital)
 
https://www.flickr.com/photos/titeldragomir/
laurentiu
Pai de ce ,au fost pe acilea?
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
Bogdan Mitea
Va informez oficial ca reprezentanta Olympus din Romania nu mai exista.
Decizia a fost luata de catre Compania Olympus si are in vedere o reorganizare startegica pe piata bla bla si ceva bla bla bla.
Adica din cateva tari mai sarace (sau cum imi place mie sa spun, reprezentate nesatisfacator) cu vanzari slabe si promovare ambigua, au inchis sandramaua. Au tras oblonul. Si-au mutat carele si caii.
O parte din atributii au fost preluate de catre MGT care, cica, a devenit singurul importator si distribuitor, dealer, din Romania.
Asta trebuie verificat. Adica Flanco nu mai importa? Sau Altex-Mediagalaxy?
In rest, am primit asigurari, nu s-a schimbat nimic.
Domnul Marian Iacob a intrerupt relatia cu Olympus.
Nu si domnisoara Florina Draghici ce si-a pastrat atributiile de marketing, promovare si raspundem ascultatorilor, dar din cadrul unui departament de la MGT.
Olympus E-M1
 
titeldragomir
Aha...deci sa schimbat ceva?....
Olympus ( film+ digital)
 
https://www.flickr.com/photos/titeldragomir/
Salt la forumul:

Navigare
Intalniri membri

Meniu utilizator
Statistica utilizatori









·Forum de discutii
·Galerie foto
·Ultimele imagini
·Anunturi

·Trimite o imagine
·Căutare
·Reguli in site
·Contactaţi-ne


Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

· Vizitatori conectaţi: 2
· Membri conectaţi: 0
· Membri înregistraţi: 641
· Cel mai nou membru: Doru
· 19,190,071 vizite unice



Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.