header image
Autentificare
header image
header image
header image
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Stiri . Cu bune si cu rele.
d3xmeister
Legat de 4k si IBIS, nu vad unde este revelatia. Panasonic au spus oficial ca actuala tehnologie nu le permite chestia asta in situatia in care camera trebuie sa inregistreze multe ore continuu. Gasesti declaratiile oficialilor pe youtube etc. Asta nu inseamna ca nu va fi posibil in viitor. Daca Sony a reusit, e foarte bine, desi inca nu stim pana nu vedem camera in actiune. Am ceva indoieli ca va rivaliza cu Gh4, avand activat IBIS. Vorbim despre o camera care inca nu exista pe piata, o comparam cu camera deja existente, folosind tehnologii de acum vechi, si facem atata tam-tam ? Tu esti ca fanii BMW care cand se anunta un nou model de seria 5, brusc toate celelalte masini in productie de pe planeta sunt de porc, si asta pana masina noua sa ajunga la dealeri.
Sony RX10 IV, Sony RX100VA
 
Bogdan Mitea
Panasonic GH-4 si-a castigat respectul datorita implementarii video la un nivel mult peste ceea ce ar putea oferi Olympus in perioada urmatoare.
E-M1, pe langa faptul ca imi place, face tot ce am eu nevoie in acest moment.
Sa imi tot repete unul si altul ca e o camera sau marca de cacao ajunge sa ma deranjeze.
Nici Redbull si nici Cojocaru nu au inteles sau nu au vrut sa recunoasca vreo clipa ca greseau abordarea.
Cojocaru si-a inchipuit ca acesta este un site sustinut de reprezentanta sau de insasi compania Olympus.
Ii arat ca se inseala si in loc de scuze ataca in continuare. Politic, asta ma duce cu gandul la tot felul de indivizi agatati de putere si care, indiferent de cat si ce ar gresi, nu recunosc niciodata.
Olympus E-M1
 
Alinuta
E amuzant cum multi putzoi din ziua de azi stau cu "comunistii" in gura cand nu au trait in vremea aia si practic sunt ei blocati intr-o bula.. de prostie si nesimtire.
Ei au voie sa scuipe in stanga si in dreapta si sa ii faca pe toti cu ou si cu otet si cand ii atrage cineva atentia intr-un mod civilizat, e catalogat ca si comunist. Probabil in capul lor comunistii sunt parintii lor care au trait pe vremea aia si i-au crescut cu dragoste si greutati si de asta toti care par sa aibe putina "frica de Dumnezeu" si nu au limba otravita sunt categorisiti drept comunisti.
"Capitalistii" din ziua de azi, nu au bani nici de o chiftea chioara, dar libertatea de exprimare este la mare moda. Si aici nu vorbim de liberatatea de exprimare pe bune, vorbim de libertatea de a fi un bulangiu si de a injura liber pe cine vrei si cine nu e de acord cu tine.
Aici nu e vorba de discutia dintre doua marci de aparate foto, este vorba de razgaielile unui copil mofturos care plange si tipa cand nu primeste ce vrea de la persoanele mai mari. Practic un troll, in terminologia internauta. Chestia cea mai amuzanta e ca nu isi da seama cat de penibil e.
 
Bogdan Mitea
Libertatea de exprimare poate face mult rau. Si atunci cine isi asuma raspunderea?
Olympus E-M1
 
Alinuta
Libertatea de exprimare nu inseamna sa te duci la restaurant si sa-i spui "Pulica" chelnerului, sau daca vezi o fata frumoasa pe strada sa te duci la ea si sa-i spui ca i-ai da o "carja". De fapt poti face asta (fara sa te bage nimeni la puscarie), dar rezultatul s-ar putea sa fie dramatic pentru tine, sau vei observa ca deodata orice om se transforma in comunist. (din punctul tau de vedere)
 
cojocaru27
"http://www.dprevi...mos-sensor

finally something to talk about. daca tot ziceati de mine ca sunt hater si ca am de comentat la tot ce scoate olympus, in special la m5 mark 2, uite ca nu sunt chiar nebun.

Cum vi se mai pare acum m5 mark 2 fata de full frame sensor, 5 axis stabilization si 4k internal recording???? suna penibil ce are de pus m5 mark2 pe hartie, nu? si toate comentariile ca nu le poti avea pe toate intr-un corp atat de mic mirorless like. uite ca se poate si se poate si cu senzor full frame, ce sa-i mai zici!!!!

eu unul incep sa strnag bani deja pentru A7s 2 - imaginati-va ala ce o sa aduca in joc. deja imi e mila de olympus. sincer va zic. panasonic incearca macar sa tina pasul si o face cu brio. Am filmat de curand cu panasonic gh4 si nu suporta comparatie - alta liga - ca sa nu mai ziceti ca vorbesc doar din auzite.

bafta!"

asta am postat eu initial. nu iteleg de unde si pana unde am jignit eu pe cineva? singurul cuvant malitios folosit de mine a fost "suna penibil"si pentru asta sunt batjocorit de-a dreptul si amenintat cu suspendarea. frumos. in schimb, ALINUTA ma face "putzoi"si "bulangiu"si nu e amenintata cu nicio suspendare, ba din contra, banuiesc ca e in asentimentul celorlalti.

@bogdan, imi cer scuze daca parerea mea nu e aceeasi cu a majoritatii. inteleg ca nu fac niciun bine nimanui exprimandu-mi-o. o sa fiu elegant si o sa-mi cer scuze, probabil am fost prea insistent.
va doresc un forum mult mai curat si civilizat, sper ca ALINUTA sa va reprezinte cu brio. Felicitari.
 
Alinuta
Daca tu crezi ca nu e nimic in neregula cu ce ai scris, probabil ca aici e problema. Eu sincer nu incercam sa te jignesc, doar sa-ti atrag atentia asupra atitudinii tale. Asta se intampla cand "libertatea de exprimare" este interpretata gresit si arunci cu cuvinte in stanga si in dreapta fara sa te gandesti la receptori. Ceea ce am expus mai sus poate fi luat ca un exemplu. Ma doare in cot daca ai inteles ceva sau nu, dar ma simt al dracului de bine ca te-am facut sa te simti jignit. Smile Probabil asta simti si tu cand ataci cu inversunare un produs care nu e pe placul tau. Pace!
 
titeldragomir
Eu zic sa luati o pauza...iesiti afara...mergeti la o plimbare...in parc miroase frumos a flori de tei...mai scapti si voi de unele probleme...mai va relaxati...cu sau fara video..cu sau fara stabilizare de x axe...cu sau fara fa ”senzor de cadru intreg” cum este pe site-ul Sony.
Sincer...orice aparat as avea in mana ...as putea sa fac cam aceleasi poze...cu mici diferente.
Eu cred ca tot ce era de spus pe acest subiect a fost spus...ar fi bine sa puneti punct aici...a fost prea multa galagie...
Olympus ( film+ digital)
 
https://www.flickr.com/photos/titeldragomir/
d3xmeister
+10 Titel
Sony RX10 IV, Sony RX100VA
 
catacore
o noua camera MFT: http://www.foto-m...hp?id=9535
zice acolo ca filmeaza 4k Wink
 
ToniGenes
Patent Olympus pentru un senzor care poate emula un "filtru de polarizare":

http://www.dprevi...nformation

-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Obiective noi de la Samyang pentru mft : 24mm, 50mm, 85mm T/1.5

http://www.43rumo...august-10/

-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
O veste buna. Olympus a vandut cu 26% mai multe mirrorless-uri in prima jumatate a lui 2015 fata de 2014.

http://www.43rumo...era-sales/


-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Si aici stirea pe dpreview:

http://www.dprevi...fitability


Deci divizia foto creste, este profitabila.

-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Olympus Tough TG-4 a primit un "gold award" de la dpreview:

http://www.dprevi...g-4-review

Este o compacta rezistenta la inghet, la socuri si rezista pana la 15m adancime sub apa.
Calitatea imaginii este excelenta pentru o camera cu senzor mic (1/2.3").

-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Un nou patent de senzor. Acum sa-l vedem si in productie....

http://www.43rumo...rs-sensor/

-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Olympus 'Pro' wideangle lens Field Test:

http://www.dprevi...es-default
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Conform unui studiu, numarul fotografilor a crescut de 8 ori in ultimii 10 ani.

http://www.43rumo...-10-years/

-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Adobe a scos un nou modul (plugin) care stie sa lipeasca diverse zone din mai mult poze. Rezultatul final este o imagine care pare naturala.

Modulul se numeste "scene stitch" (lipitorul de scene):

https://petapixel...agination/


-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
ToniGenes
Am gasit o discutie pe forumul dpreview conform careia Olympus, desi a investit ani de munca in crearea unui prototip de obiectiv 400mm F/4.0, se gandeste sa renunte, descurajat fiind de rezultatele unui sondaj. Se pare ca nu prea sunt cumparatori pentru un astfel de obiectiv.

https://www.dprev...ad/4221933

Canon a lansat de curand un 400mm F/4.0 care costa 7000$ si cantareste 2.1 Kg. Este de inteles ca un astfel de obiectiv nu ar fi de mare interes pentru formatul m4/3 chiar daca Olympus l-ar face ceva mai usor si ceva mai ieftin.

-
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
Salt la forumul:

Navigare
Intalniri membri

Meniu utilizator
Statistica utilizatori









·Forum de discutii
·Galerie foto
·Ultimele imagini
·Anunturi

·Trimite o imagine
·Căutare
·Reguli in site
·Contactaţi-ne


Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

· Vizitatori conectaţi: 3
· Membri conectaţi: 0
· Membri înregistraţi: 641
· Cel mai nou membru: Doru
· 19,099,334 vizite unice



Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.