header image
Autentificare
header image
header image
header image
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Constructie site
Bogdan Mitea
Pentru ca albumul din care facea parte nu era public. La crearea unui user nou se creeaza automat si albumul foto ce in faza initiala e vizibil doar administratorilor.
Olympus E-M1
 
qrazvan
Aha, am inteles. Mersi de lamurire!
E-5, 8mm, 12-60mm, 50-200mm
 
AlexCarol
am si eu o sugestie,referitor la postarea pozelor.un program care sa reduca dimensiunea pozelor automat ptr postare .fara alte smecherii,resize,atentie la denumire ,sa.exista asa ceva pe clubopel.com si merge fain.salutari
OMD EM1 MKII,12-40 pro
 
puiugr
chestia asta cu resize-ul ar fo foarte faina
https://www.facebook.com/Fotograf-Grapinoiu-Petru-1117832321567050/
 
https://www.facebook.com/Fotograf-Grapinoiu-Petru-
d3xmeister
Pe iPad de multe ori se intampla sa nu imi incapa tot scrisul din discutie. La fel si pe iPhone
photo.png

Editat de d3xmeister la 15-11-2012, 00:54
Sony RX10 IV, Sony RX100VA
 
zoom
Ar trebui să faceți ceva cu rubrica Bursa să apară doar într-un singur rînd (dosar) în Pagina principală pentru că m-am săturat să tot caut subiectele noi printre tot ce vinde, cumpără sau schmbă lumea. Prima pagină s-a transformat în talcioc. N-am absolut nimic cu nimeni, pentru că e o chestie bună, dar dacă vreau să văd ultimile discuții trebuie să le caut printre "tarabe".
O puteți pune undeva sus pe primul rînd și cine vrea să vadă ce se mai vinde, intră frumos acolo și citește. Așa restul paginii rămîne liberă cu ultimile subiecte de fotografie.
Mulți actualizează anunțurile și apar mereu sus. S-a întîmplat de am pierdut discuții despre fotografie pentru că au fost înghițite de anunțuri de bursă, au trecut de pagina principală și le-am văzut cînd am mai răsfoit tot forumul.
Hai să aveți o zi bună!
 
laurentiu
Eu deschid direct forum de discutii sau galeria foto fara a mai deschide prima pagina.
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
Bogdan Mitea
Dupa sarbatori o sa imi fac timp sa organizez ceva mai bine site-ul.
Si mie mi se pare ca Bursa mananca prea mult spatiu in prima pagina.

Pentru ca pana acum am suportat singur toate cheltuielile de intretinere a site-ului si pentru ca nu agreez ideea de reclama poluanta in site, poate ca o taxa nesemnificativa la tranzactii ar fi utila. Pentru cine se simte. Nu am chef sa fac politie pentru cine tranzactioneaza si nu are dorinta sa dea un leu- doi pentru site.

Parerile voastre sunt binevenite.
Olympus E-M1
 
ToniGenes
Mie mi se pare ok treaba cu taxa optionala, insa nefezabila. Smile

Cred ca cei mai multi din cei care vor vinde nu o vor plati, nu din cauza ca nu vor s-o plateasca, ci din cauza ca nu vor sa faca un efort suplimentar sau din cauza ca nu au un cont la o banca de pe care pot opera plati.

Cu alte cuvinte va fi o bataie de cap pentru multi. Din cauza ca este peste mana, nu cred ca va functiona ideea asta mai ales ca traim intr-o tara ca Romania unde treaba cu platile online se misca mai greu ca in alte state. Romanul e si conservator.

Pe de alta parte, site-ul inseamna bani pentru gazduire, timp investit pentru dezvoltare/mentinere.
Trebuie gasita o solutie. Pana acum a fost voluntariat.
Poate niste sponsorizari ar rezolva mai usor problema asta.


---
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
zoom
Multe din reclame sînt urîte dar dacă asta vă ajută să rezolvați partea financiară nu e o problemă să aveți undeva niște reclame neagasante. Mă enerveză reclamele astea care sar pe ecran sau cele care se tot schimbă de-ți rup ochii. Mie nu mai îmi vine să intru pe site-urile astea. Am impresia că ăștia care fac genul ăsta de reclame sînt retardați. Îți vine să nici nu mai cumperi produsul respectiv. Uneori citesc ceva și zbang reclamă, apoi de sictir pot închide tot tab-ul cu tot site-ul.
Dacă veți lua bani pentru Bursă atunci îi puteți face și logo undeva pe pagini dar măcar nu mai e împrăștiată printre subiectele de fotografie.

@laurentiu Prima pagină pentru asta e făcută, ca să vezi ultimele subiecte. Dacă ar fi doar subiectele despre fotografie ai vedea ce ușor este să citești forumul.
 
laurentiu
Zoom in forum de discutii cele noi au bulina albastra.
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
zoom
La fel și pe prima pagină, dar în forum ar trebui să deschizi fiecare categorie și apoi fiecare topic în parte în tab-uri separate, adică are o structură sub formă de arbore. După ce ai citit, revi și repeți. Pînă atunci poate alții au răspuns în altă parte și iar îl vezi pe cel la care ai fost mai înainte că s-a albăstrit. Aici nu e așa activ dar principiul e același și la alții. Există și alte variante mai avansate dar eu îi înțeleg pe ei că nu au timp de site.
Pe prima pagină ai o singură zonă din care pleci și deschizi tab-uri, e mult mai simplu. Și vezi și ultimul la care s-a răspuns, mai dai un F5.
Editat de zoom la 06-12-2012, 18:30
 
laurentiu
Ce sa zic.Eu personal asa m-am invatat de prima data si acum chiar nu ma deranjeaza.
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
laurentiu
Vad ca sub valute in dreapta ramane spatiul gol.Acolo ar merge niste reclame pentru sustinerea sitului eventual si o tombola "masluita" de Bogdan.Grin
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
zoom
De sărbători îmi doresc ca cele două topicuri de OM-D să fuzioneze. Smile
 
laurentiu
Sa nu sara in aer.Cool
Em1 MK2 și cĂąteva obiective
 
ToniGenes
Cred ca am avut un "bot" pe site - Luciana.
Am rezolvat problema.

Rolul acelui robot era sa posteze mesaje cu cuvinte cheie si link-uri prin care sa promoveze un anume site. Ma refer la promovare in motoarele de cautare gen google.
Editat de ToniGenes la 30-12-2012, 18:14
 
http://www.flickr.com/photos/27603562@N04/
red bull
Cum ar fi daca s-ar deschide un topic nou in care sa se discute si sa se poata posta clipuri despre editare foto ? Programele de edtiare ar putea fi in topicuri separate sa nu se faca un mare amalgam.

Mai am o idee : nu se pot face rubrici separate ,topicuri separate pentru fiecare model de camera Olympus si daca vreti Panasonic pentru ca impart aceasi montura ,eventual inca un topic pentru alte marci? Si ca sa nu fie foarte greu pentru moderatori ideal ar fi ca cineva care pricepe sau detine un anumit tip de camera si o stapaneste tehnic destul de bine sa se ocupe de topicul cu camera in cauza? Poate nu e o idee perfecta dar poate o mai cizelati voi sa va fie mai la indemana. Asa fiecare ar putea gasi mult mai multe informatii despre camera care-l intereseaza sau pe care o detine.

Inca una: am vazut ca pe alte siteuri de fotografie se face un joc cu fotografii/ imagini /poze : Alfabetul .Sigur stiti despe ce vorbesc .

Cu respect.
Fratilor, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
Ex EM-5 , Ex-EM1 ...Ex-OLY
Momentan folosesc Sony


http://500px.com/vasihurghis
Vasile Hurghis | Flickr - Photo Sharing!
 
Bogdan Mitea
Userul Nynel are albumul public.
http://www.olympu...lbum_id=54
Olympus E-M1
 
Bogdan Mitea
Userul nec-so are albumul public
http://www.olympu...bum_id=604
Olympus E-M1
 
Salt la forumul:

Navigare
Intalniri membri

Meniu utilizator
Statistica utilizatori









·Forum de discutii
·Galerie foto
·Ultimele imagini
·Anunturi

·Trimite o imagine
·Căutare
·Reguli in site
·Contactaţi-ne


Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

· Vizitatori conectaţi: 2
· Membri conectaţi: 0
· Membri înregistraţi: 641
· Cel mai nou membru: Doru
· 19,413,879 vizite unice



Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.