header image
Autentificare
header image
header image
header image
Vezi discuţia
 Printează discuţia
problema perpetua
valentin
Asta, despre albumul recent publicat. Despre cel urmator:

Domnule Pinter,

vi se adreseaza Valentin Ganta, artist plastic profesionist, membru titular al Uniunii Artistilor Plastici Profesionisti din Romania, aparat in gestionarea drepturilor de autor de catre societatea Visarta, lucruri despre care ar trebui sa aveti cunostinta intrucat am crezut, dupa ce v-am cunoscut, ca sunteti in tangenta cu aceaste probleme.

Eu, Valentin Ganta - autorul fotografiilor din albumul pe care vreti sa il tipariti in Budapesta si doriti sa-l lansati in 15 noiembrie, va comunic ca nu sunt de acord cu manipularea acestora asa cum ati propus-o in materialul trimis pentru avizare conducerii Muzeului. In aceasta privinta ati incalcat Legea Drepturilor de Autor. Modificarile pe care le-ati aplicat trebuiau convenite cu mine - nu cu conducerea Muzeului, asa cum i-ati propus, ci numai cu mine si cu nimeni altcineva - prin Lege nimeni altul nu este autorizat sa faca asa ceva. Nu am convenit impreuna nimic in privinta modificarii a nici uneia dintre imaginile realizate catre de mine. Lucrarile mele nu sunt o faina din care coaceti o paine ! Sunt lucrari de arta, nu simple inregistrari fotografice. Iar sacina dumneavoastra este sa realizati un album, nu o propunere de Happening. Fotografiile mele au un concept artistic personal si nimeni altul decat mine nu are dreptul sa-l schimbe. Va solicit ca albumul pe care il propuneti sa respecte in integralitate conceptul fotografiilor mele: compozitional, artistic - fara decupaje si fundaluri schimbate, fara colaje si lipiri care in realitate sunt inexistente. Propunerile inaintate spre avizare depasesc cu mult spatiul autorizat in care aveati dreptul sa va miscati !
Atentionarea vine in incercarea mea de a preveni efecte distructive si nebenefice care ulterior vor putea genera solutionari doar in instanta - rezolvari de care nici unul dintre parteneri, sunt sigur, nu are nici timp si nici chef. Asa ca reamintesc, sunt autorul acestor imagini si nu administratorul de astazi sau de maine al zidurilor unui muzeu.
Valentin Ganta
graiul-maramuresului-09-10-2012-w.jpg

Editat de valentin la 10-10-2012, 02:31
 
Bogdan Mitea
Scrisoarea a fost trimisa? Este o scrisoare insotita de o recomandata postala avand confirmare de primire?
Olympus E-M1
 
Salt la forumul:

Navigare
Intalniri membri

Meniu utilizator
Statistica utilizatori









·Forum de discutii
·Galerie foto
·Ultimele imagini
·Anunturi

·Trimite o imagine
·Căutare
·Reguli in site
·Contactaţi-ne


Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

· Vizitatori conectaţi: 2
· Membri conectaţi: 0
· Membri înregistraţi: 641
· Cel mai nou membru: Doru
· 19,417,597 vizite unice



Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.