header image
Autentificare
header image
header image
header image
Vezi discuţia
 Printează discuţia
Olympus Vs
red bull
Nu stiu daca mai exista un treath ca asta , dar daca mai exista rog adminii sa-l in mute .
Asadar , Olympus vs alte aparate , alte marci , alte....
Eu am gasit un Vs intre Olympus OMD EM5 si Panasonic GX7 . Poate cineva e interesat Thumbs up . In fond , poate sunt persoane care intra pe forumul asta ca sa-si faca o parere de la utilizatori si ma gandesc ca si chestiile astea sunt lamuritoare intr-o mica/ mare masura .


http://tysonrobic...evfs-lcds/
Fratilor, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
Ex EM-5 , Ex-EM1 ...Ex-OLY
Momentan folosesc Sony


http://500px.com/vasihurghis
Vasile Hurghis | Flickr - Photo Sharing!
 
ghinitai
Ciudata comparatia asta. In primul rand vad ca tipul care a scris articolul vad ca are ce are in primul rand cu stabilizarea de la Olympus care e unul din punctele forte ale sistemului, aclamat de toata lumea care a pus mana pe aparat. In al doilea rand de cand a aparut GX7 toata lumea a spus ca stabilizatorul e vizibil mai putin performant decat cel al OMD-ului. In al treilea rand lui asta ii tremura mana cu Olympusul mai rau decat unui bolnav de Parkinson, cred ca saracul a gresit sampleurile aparatelor cand le-a scos pe computer. Asta avand in vedere si testele facute de mine personal in care aparatul scotea poze decente din mana si la 1 secunda.
 
DL
O informatie off the record: viata e grea si banu` rar. Daca a decartat ala de la Pana ce trebuie in buzunaru` care trebuie invinge Pana in teste si Hasselbladu` si Leica si orice; cam asa stau lucrurile. Informatiile de pe net sunt interesante, dar trebuie luate cu mare finetze.
 
www.fotografu.ro
Ionut Trufin
Acum cateva luni a fost o promotie la f64 la un Panasonic DMC-G5. Am vazut vreo 5-6 review-uri pe net care spuneau ca e senzational, un mare progres fata de generatiile anterioare, calitate excelenta a fabricatiei s.a.m.d. Am fost de curiozitate la f64 ca sa fac cunostinta cu o bucata de plastic oribila, echipata cu un obiectiv care functiona de parca era ruginit.
Am ajuns la aceeasi concluzie cu dumneavoastra: unele review-uri nu sunt tocmai impartiale si trebuie cantarite bine.
ZD 14-54, ZD 40-150, ZD 35, OM10, Epl1, Epl5, E-m1, micro 7.5, 17, 45, 40-150, 14-42
 
Eddy
pe mine ma distreaza cei care dau banu' inainte ca aparatul sa fi fost fabricat, ce sa mai zic daca a fost testat sau nu
aici Olympus are un ascendent, la calitatea fabricatiei; chiar daca nu este cel mai tare la ISO sau cel mai ieftin, macar nu se farama in mana
 
Denis
Mai are un ascendent și la design...Am văzut sâmbătă la F64 un E-P5...mi s-a părut extraordinar, mai ales pe argintiu...elegant ca primul Pen din 59. Și frumoasă prezentarea lui în pliante...Poate că designul contează mai puțin...dar oricum indică faptul că e o firmă care își respectă istoria, care se respectă.
OM-D E-M5, OM-1n, zuiko 12mm/F2, panasonic 20mm/f1.7, panaleica 25mm/F1.4, zuiko 45mm/f1.8, Zuiko 40-150mm, Zuiko 50mm/F1.8
Galerie foto: http://www.flickr...?details=1
 
http://www.flickr.com/photos/75495350@N07/?details
Salt la forumul:

Navigare
Intalniri membri

Meniu utilizator
Statistica utilizatori









·Forum de discutii
·Galerie foto
·Ultimele imagini
·Anunturi

·Trimite o imagine
·Căutare
·Reguli in site
·Contactaţi-ne


Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă

· Vizitatori conectaţi: 3
· Membri conectaţi: 0
· Membri înregistraţi: 641
· Cel mai nou membru: Doru
· 19,264,909 vizite unice



Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.