reclama dubioasa...
|
DL |
Postat la 19-12-2013, 00:07
|
Teacher
Postări: 1001
|
Eu cred ca cei care se ocupa de marketing la Olympus Europa sunt platiti de Nikon sau de alte firme sa dea cu mucii in fasole.
La ultima reclama a lui Stylus 1, se anunta: "Pășiți într-o nouă etapă de fotografiere alături de STYLUS 1!"
Totul te face sa crezi ca pozele alea sunt facute cu Stylus 1, si textul e ultra ambiguu:
"Surprindeți lumea așa cum o vedeți. Duceți fotografia la un nou nivel cu această cameră elegantă și ușoară, pe care o veți putea lua oriunde mergeți. Bucurați-vă de fotografii uluitoare, indiferent de subiect și de mediu."
Mi se pare prosteala pe fatza si aia ar trebui dati afara cu scandal si spume.
Daca muncesti la o camera, daca vrei sa o lansezi, o dai frate la 4-5 fotografi sa faca un portofoliu, nu ilustrezi camera cu poze facute cu alte sisteme. O rusine.
Incalificabila chestie.
Uite d-aia, ca se da cu mucii in fasole, pierde Olympusul puncte peste puncte.
Nici nu am cuvinte sa transmit ce groasa e magaria asta.
http://news.olymp...Z-1CUF1763
si se da pagina si se vad pozele cu ce aparate sunt facute. La lansarea lu` Stylus!!!!!!!!!!!!!
Cum ar fi sa lansez un fiat 500 si sa arat niste Maseratti????
|
|
|
|
DRAGOS |
Postat la 19-12-2013, 01:49
|
Membru nou
Postări: 90
|
m-am uitat si eu la o fotografie din reclama care imi placea si era facuta cu E-5
la o "previziune" de anul trecut niste americani spuneau ca printre mari brand-uri care vor disparea in urmatorii 5 ani este si Olympus
DL a scris:
Eu cred ca cei care se ocupa de marketing la Olympus Europa sunt platiti de Nikon sau de alte firme sa dea cu mucii in fasole.
La ultima reclama a lui Stylus 1, se anunta: "Pășiți într-o nouă etapă de fotografiere alături de STYLUS 1!"
Totul te face sa crezi ca pozele alea sunt facute cu Stylus 1, si textul e ultra ambiguu:
"Surprindeți lumea așa cum o vedeți. Duceți fotografia la un nou nivel cu această cameră elegantă și ușoară, pe care o veți putea lua oriunde mergeți. Bucurați-vă de fotografii uluitoare, indiferent de subiect și de mediu."
Mi se pare prosteala pe fatza si aia ar trebui dati afara cu scandal si spume.
Daca muncesti la o camera, daca vrei sa o lansezi, o dai frate la 4-5 fotografi sa faca un portofoliu, nu ilustrezi camera cu poze facute cu alte sisteme. O rusine.
Incalificabila chestie.
Uite d-aia, ca se da cu mucii in fasole, pierde Olympusul puncte peste puncte.
Nici nu am cuvinte sa transmit ce groasa e magaria asta.
http://news.olymp...Z-1CUF1763
si se da pagina si se vad pozele cu ce aparate sunt facute. La lansarea lu` Stylus!!!!!!!!!!!!!
Cum ar fi sa lansez un fiat 500 si sa arat niste Maseratti????
E-M1
FL-50R FL-36R
Sigma 30mm
MZUIKO 75 MZUIKO 12-40
|
|
|
|
ToniGenes |
Postat la 19-12-2013, 08:48
|
Super Administrator
Postări: 3265
|
Se intampla din astea si la alte firme.
Daca imi amintesc bine, clipul de lansare al camerei D800 era filmat cu un fullframe Canon. Nu stiu cum s-au prins fanii ... au facut scandal mare atunci.
-
|
|
|
|
red bull |
Postat la 19-12-2013, 09:19
|
Membru senior
Postări: 1435
|
katran , e pe bune faza ?
Fratilor, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
Ex EM-5 , Ex-EM1 ...Ex-OLY
Momentan folosesc Sony
http://500px.com/vasihurghis
Vasile Hurghis | Flickr - Photo Sharing!
|
|
|
|
Bogdan Mitea |
Postat la 19-12-2013, 09:21
|
Super Administrator
Postări: 1327
|
E pe bune dar tot de porc e. Ca tot suntem in ajun de craciun.
Olympus E-M1
|
|
|
|
red bull |
Postat la 19-12-2013, 09:34
|
Membru senior
Postări: 1435
|
Greseli impardonabile in ambele situatii .
Fratilor, faceti un efort supraomenesc si lasati capra vecinului sa moara de batranete!
Ex EM-5 , Ex-EM1 ...Ex-OLY
Momentan folosesc Sony
http://500px.com/vasihurghis
Vasile Hurghis | Flickr - Photo Sharing!
|
|
|
|
ToniGenes |
Postat la 19-12-2013, 10:48
|
Super Administrator
Postări: 3265
|
Este foarte pe bune. Nu e gluma.
|