Deschid acest topic nou cu gandul ca poate postati ceva fotografii experimentale, cu lumini inedite, cu procedee inedite de fotografiere si binenteles cu rezultate interesante chiar daca acestea sunt dubioase.
Eu postez o fotografie cu stele realizata cu un Panasonic G3 impreuna cu ZD 50mm f2.0 4/3 cu adaptor. G3-ul l-am modificat pentru captarea full spectrala(atat cat poate senzorul) prin eliminarea filtrului AA. Rezultatul a fost ca am reusit sa captez o gramada de stele.
"The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera." - Dorothea Lange
Voi incerca si cu ceva mai wide, insa va trebui sa ajung la locul si momentul potrivit pentru asta, adica atmosfera curata si fara luna.
Nimeni nu mai are experimente? Eu vreau sa fac la un moment dat experimente cu o lampa cu UV sa vad ce obtin, insa imi trebuie si un filtru care sa lase sa treaca doar ultravioletele si este cam scumput.
"The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera." - Dorothea Lange